Geachte inwoners, 

 

Fanfare Hildegardis is een vereniging waar een dorp als Tuitjenhorn trots op kan zijn. 
Met een Koningsdag, de intocht van Sinterklaas, het inhalen van de wandelvierdaagse of een serenade brengen, wij zijn er.   

Helaas hebben wij er dit jaar vanwege de Corona pandemie niet aan bij kunnen dragen. Wij vinden dit heel erg jammer en hopen dat het dit jaar weer door zal kunnen gaan. We hebben u gemist! 

 

Fanfare Hildegardis heeft veel muziekinstrumenten.  Het is van groot belang om dit muzikale bezit goed te onderhouden.  Maar daar zijn de nodige kosten mee gemoeid.  

Al sinds jaar en dag hebben wij de jaarlijkse KOOLACTIE.  

Van oorsprong gaven de tuinders ons kool. Deze kool werd opgeslagen in een koelhuis. Daarna werd er afgewacht tot het juiste moment om deze kool te verkopen via de veiling.  

Daarom heeft u ook, net als andere jaren, weer een enveloppe in de brievenbusMet deze actie vragen wij u om een vrijwillige bijdrage. 

 

Vanwege het coronavirus kunnen wij echter niet met zijn allen langs de deuren gaan om de enveloppen op te halen. Wij willen u daarom vragen uw enveloppe in de brievenbus te doen bij ons bestuur: Linda Burger, Pastoor Meijndersstraat 42, Inge Vriesema, Buttersloot 30 en ons lid Meriam Wijnker, Kalverdijk 27. 

Ook kunt u uw gift over maken op bankrekening NL06 RABO 0363 2572 84 t.n.v. fanfare Hildegardis Tuitjenhorn. Ook kunt u de QR code hiernaast gebruiken. 
Of als dit lastig is, kunt u ons een belletje geven naar tel.nr 06 53431723, Dorien Vos, dan halen we de enveloppe bij u op. 

 

Wij hopen dat u ons ook dit keer weer wilt steunen. 

 

Bestuur en leden Fanfare Hildegardis 

 

 Zoals u reeds van ons gewend bent, geven wij als dank voor uw bijdrage een concert. 
Hopelijk mogen wij dit concert spoedig weer plannen. We houden u op de hoogte!